fbpx

Veelgestelde vragen 

Op welke apparaten kan de virtuele tour bekeken worden?

Onze tours zijn toegankelijk voor alle types devices (desktops, tablets, smartphones, tv’s, …) en zijn gebouwd met de nieuwste web-technologieën (HTML5 en WebGL). Onze tours maken geen gebruik van Adobe Flash en draaien daardoor feilloos op macOS en iOS (iPhone).

Welke voorbereidingen moet ik treffen?

Om een zo vlot mogelijke fotoshoot te garanderen raden we aan om alles klaar te zetten / op te ruimen voordat onze fotograaf arriveert. Denk er wel aan dat het doel van een virtuele tour is om een realistische kijk te geven op je onderneming.

Wanneer wordt er een fotoshoot gemaakt?
We proberen ons volledig te schikken naar jouw tijdsschema! Voor uitzonderlijke tijdstippen (‘s nachts, in het weekend) kan het zijn dat er een supplement in rekening gebracht wordt (dit wordt steeds op voorhand gecommuniceerd). Voor de fotoshoot ter plaatse moet je zo’n 1 à 2 uur rekenen afhankelijk van de grootte, het meeste werk kruipt in de nabewerking en het configureren van de virtuele tour.
Hoelang duurt het vanaf de fotoshoot tot de oplevering?
Een virtuele tour of 360º foto maken duurt iets langer dan gewone fotografie. Standaard kan je er vanuit gaan dat de virtuele tour / 360º foto’s binnen de 5 werkdagen opgeleverd worden. De fotoshoot ter plaatse duurt zo’n 1 à 2 uur afhankelijk van de oppervlakte, het meeste werk kruipt in de nabewerking en het configureren van de virtuele tour.
Wat als ik na een bepaald tijd, mijn foto's niet meer terugvind?
In dit geval, neem even met ons contact op en we bezorgen u terug de bestanden.
Zijn de foto's vrij te gebruiken?
De foto’s zijn uw eigendom en je mag ze vrij gebruiken.
Hoe voeg ik de virtuele tour toe aan mijn website?
Na het verwerken van de virtuele tour krijg je embedcode en login toegestuurd, als je deze doorgeeft aan je webdesigner weet hij/zij hier ongetwijfeld raad mee. Moesten er toch onduidelijkheden zijn mag je jouw webdesigner steeds met ons in contact brengen. Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor de implementatie op jouw website.

Vraag nu uw afspraak aan.

Welk soort zaak heeft u?

Hoe groot is uw zaak?

In welke pakket heeft u interesse?